Deze YAMAHA Tracer 9 GT is te koop bij RB Motoren



     










     

    
        
   





















 
Terug
 

YAMAHA Tracer 9 GT

Nieuw
 
Merk: YAMAHA
Type: Tracer 9 GT
Bouwjaar: 2024
Kilometerstand: 1 km
Garantie: 24 md+36 md beperkt
Kleur: Midnight Black
Modeljaar: 2024

Omschrijving

Sportief rondtoeren voelde nog nooit zo goed. De TRACER 9 GT is speciaal ontworpen je om het hoogste niveau van dynamisch toercomfort te bieden, met professionele specificaties waaronder elektronische semi-actieve wielophanging die de dempingskracht voor en achter constant aanpast. Zo geniet je altijd van de meest soepele en veilige ritten, ongeacht belasting of snelheid.

Standaard uitgerust met harde aerodynamische zijkoffers die groot genoeg zijn voor een integraalhelm, en panelen in bijpassende kleuren. Je kunt ook een optionele topkoffer aanbrengen als je extra ruimte nodig hebt. Het volledig zwevende bagagedragersysteem geeft een natuurlijk rijgevoel, zelfs als de motorfiets volledig beladen is.

Voor zelfverzekerd rijden in het donker is de TRACER 9 GT uitgerust met LED-bochtverlichting die feller wordt naarmate je verder de bocht in leunt, terwijl de 10-traps verstelbare handvatverwarming je handen warm houden, wat voor weer het ook is. En voor een ultieme, sportieve veelzijdigheid wordt deze krachtige hightech motorfiets geleverd met QSS waarmee je soepeler en sneller kunt schakelen.

Prijzen zijn inclusief:
- Afleverbeurt
- Volle tank
- 2+3 jaar fabrieksgarantie

RB Motoren
Yamaha Exclusief Dealer


Openingstijden:
Dinsdag tm vrijdag 8:30 – 18:00
Zaterdag 9:00 – 17:00

Zo & Ma gesloten

Weltevreden 24a
3731 AL De Bilt
030 – 2211 524

Neem contact met ons op over deze YAMAHA Tracer 9 GT

RB Motoren
Weltevreden 24a, 3731 AL De Bilt

Telefoon: 030-2211524
Fax:
Powered by BikeNet